Радио Милева

Ретко ја покажува во јавност: Ова е мајката на водителката Милена Антовска (фото)

Ретко ја покажува во јавност: Ова е мајката на водителката Милена Антовска (фото)
фото: Инстаграм

Водителката Милена Антовска е активна на социјалните мрежи и ги известува своите фанови за нејзините активности, агажамани.

Во периодот на коронакризата, таа постојано е на терен и ги информира гледачите за одредени теми, случувања.

фото: инстаграм

Кога ќе се исклучат камерите и ќе завршат работните обврски, Милена ужива во нејзината улога на мајка, сопруга, пријателка.

Водителката често на социјалните мрежи знае да сподели фотографија со ќерката, а овој пат сподели и фотографија со жената која ја родила Антовска.

Имено, Антовска во кусите приказни на „Инстаграм“ ја покажа мајка си, а во описот напиша: „Те сакам мамо“.

фото: инстаграм

Таа е онаа која не носи 9 месеци во утробата, не раѓа, го слуша нашиот прв плач…таа е она која не чува, не сака, не мисли, ни посакува најдобро….таа е нашиот најдобар пријател…таа ни ги дава најдобрите совети…таа е тука и во добро и во лошо…таа е тука да не гушне, да ни укаже на грешките….таа е тука….секогаш и засекогаш….таа е една и единствена….МАЈКА.

Останати вести од Радио Милева