Радио Милева

Речиси е ист како него: Овој пејач е двојник на Саша Капор! (фото)

Речиси е ист како него: Овој пејач е двојник на Саша Капор! (фото)

Саша Капор е еден од најпознатите „Ѕвезди на Гранд“, но неговиот колега е речиси ист како него.

Саша Капор негува  хипстерски стајлинг, а еден меѓу првите кои пушти брада и мустаќи. Многумина млади денес го следат овој тренд.

А случајно по слични чекори и тргна неговиот колега Немања Стевановиќ.

Навистина, голема е сличноста меѓу овие два пејачи.

Имено,  двајцата пејачи својата кариера ја започнаа во музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“, од каде што успејаа да направат добра кариера.

#sasakapor #mckapor #smehjepolzdravja #osijek

A post shared by sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official) on

#sasakapor #newsong #newvideo ❤

A post shared by sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official) on

👍👍👍 #nekinoviklinci #grandproduction #grand #ziri

A post shared by Nemanja Stevanovic FT (@nemanjastevanovic82) on