Радио Милева

Рецепт од кујната на нејзината свекрва: Сека Алексиќ верува дека ова е најефикасниот лек да се избегне коронавирусот

Рецепт од кујната на нејзината свекрва: Сека Алексиќ верува дека ова е најефикасниот лек да се избегне коронавирусот
фото:сека алексиќ/инстаграм

Загрижената Сека Алексиќ им се обрати на сите следбеници со цел да го сочуваат здравјето.

Пејачката го сподели советот со сите, со цел да го подобри нивниот имунитет во моментот на пандемијата на коронавирус.

Сека го напиша на Инстаграм следново:

– Драги мои, ќе споделам со вас рецепт даден од мојата свекрва за имунитет …

Останати вести од Радио Милева