Радио Милева

Разоткриена Карлеуша: Социјалните мрежи пламнаа од коментари за тоа што на сите им „мачка очи“

Разоткриена Карлеуша: Социјалните мрежи пламнаа од коментари за тоа што на сите им „мачка очи“
инстаграм

На интернет се појавија фотографии на Јлена Карлеуша од пред и по обработката во фотошоп.

Очигледно Карлеуша го коригира носот, брадата и челото.

Ова не им избега на нејзините сладбеници, кои објавија фотографии на кои се гледа јасна разлика.

Многумина и порачаа дека претерува и дека во живо воопшто не изгледа така.

Дали е вистина, проценете сами од фотографиите.

Останати вести од Радио Милева