Радио Милева

Разгледница од Ирска: Вака Драгана Мирковиќ и Тони прославуваат 19 години од бракот (фото)

Разгледница од Ирска: Вака Драгана Мирковиќ и Тони прославуваат 19 години од бракот (фото)
фото:инстаграм/драгана мирковиќ

Пејачката Драгана Мирковиќ и нејзиниот сопруг Тони Бијелиќ пред неколку дена славеа 19 години, откако си ветија еден на друг вечна љубов.

Заљубени како првиот ден, Драгана и Тони, решија да патуваат во Ирска оваа година, без децата, и да уживаат во романтичното патување.

Целата идеја за патувањето потекнува од Тони, а пејачката ентузијастички се согласила да оди, затоа што ова е земја во која никогаш не била и покрај многуте патувања кои ги имала во животот.

фото:инстаграм/драгана мирковиќ

Останати вести од Радио Милева