Радио Милева

Раста ја поткачи Емина Јаховиќ: „Ова е како на сезонски попуст!“

Раста ја поткачи Емина Јаховиќ: „Ова е како на сезонски попуст!“
фото:инсатграм

Стефан Ѓуриќ Раста неодамна на крајно неочекуван и многу необичен начин изјави дека новата песна на Емина Јаховиќ не му се допаѓа. Тој проговори на сметка на пејачката и ја нарече нејзината работа “втора рака”, а тоа го објави на социјалната мрежа Инсатграм.

“Можеби тоа беше некој лош „сканк“ тој ден …” тој коментираше и во интервју за Огњен Амиџиќ, а Газда Паја со кого е снимен овој дует продолжи: “Тоа не е многу џентлменски потег од него, но она што го знам, секој има право на свое мислење. Јас не гледам дека тоа е во жанр и дека е конкуренцијата … Јас навистина не знам од каде тоа му падна на памет “, рече тој .

фото:инсатграм

“Мислам дека брзо се покаја и го отстрани тоа од Инсатграм и сè во ред сега”, заклучи тој.

Потсетуваме, кога Раста ја преслуша новата песна на Емина, објави коментар:

“Новата песна Емина Јаховиќ звучи како најевтината копија на Сенида, на сезонски попуст, кинески! Втората рака! Зошто?”

Пејачката сè уште јавно не се огласила за коментарот на Раста.

Останати вести од Радио Милева