Радио Милева
болно и сурово...

Раперот Вук Моб ја уништи Кија Коцкар пред мајка и’ Надица и останатите учесници во „Задруга 4“: „Ќерка ти општеше со мене, со Стефан Кариќ и Слоба Радановиќ во една недела, во исто време (ВИДЕО)

Раперот Вук Моб ја уништи Кија Коцкар пред мајка и’ Надица и останатите учесници во „Задруга 4“: „Ќерка ти општеше со мене, со Стефан Кариќ и Слоба Радановиќ во една недела, во исто време (ВИДЕО)

Раперот Вук Моб, кој вчера се скара со мајката на Кија Коцкар, Надица Зељковиќ и Сања Станковиќ, сите учесници во „Задруга 4“, побара да збор за да им се обрати.

„Се извинувам на некои од вас. Надице, вие не можете мене да ме сакате. Нема потреба да се правиме со сила фини, нема потреба да имаме контакт. Рековте дека сакам да се споредувам со вашата ќерка. Јас сум музичар многу подолго од неа, таа стана позната како прељубена жена, а дури потоа пејачка“ – започна Вук Моб.

Бев џган сè додека не ја запознав мојата свршеница. А ваша Кија беше со мене, со Стефан Кариќ и Слобо Радановиќ во  исто време, така што таа не е ништо подобра од мене. Ќерка ви беше исто ѓубре како и јас. Менаџерите ја симнуваа од сцената, бидејќи штом започнеше да пее, луѓето си заминуваа од клубот. Што се однесува до Сања, таа е како лист на ветрот. Таа рече дека сум фрустриран, само  затоа што не можев да ја е*ам“ – рече раперот, на што мајката на Кија Коцкар го прекина:

„Кија, не си олош, да ти каже мама. Овој овде има сериозна дијагноза“ – рече Надица.

„Госпоѓо, Стефан Кариќ, Слоба и јас општевме со вашата ќерка во една недела, сите ја е*евме. Таа беше со мене додека ги споделуваше оние ужалени постови на сбвоите Инстаграм  приказни дека страда и пати толку многу по Слобо –  и рече Вук.

По ова, раперот излеза надвор да се смири.

Подолу во видеото можете да слушнете и видите како сèто тоа изгледаше.

Останати вести од Радио Милева