Радио Милева

Радост во домот на пејачката: Сања Сани има важен повод за славење (фото)

Радост во домот на пејачката: Сања Сани има важен повод за славење (фото)

Сања Сани Гроздановска е наша најактивна македонска пејачка и со ангажмани по цела недела.

Слободното време пејачката го користи да го помине со своето семејство, односно нејзините ќерки Викторија и помалата Ева, како и нејзиниот сопруг Мартин.

Во февруари минатата година Сани официјално стана Гроздановска и заплови во брчаните води со сопруг за кој вели дека и е најголема поддршка.

Неодамна таа во едно интервју изјави дека нејзиниот сопруг не е љубоморен и дека секогаш ја чува и имаат преубав однос.

Во ноември минатата година таа се реализира и по вторпат во улогата на мајка, на својата ќерка Ева.

Деновиве, Сани имаше повод за славење односно првиот роденден на нејзината миленичка. Меѓутоа, Сани исто така направи и крштевка на ќеркичката.

Студиото кое ги сликаше Сани и семејството сподели неколку фотографии, а ако судиме според нив може да видиме дека пејачката е среќна и навистина ужива.

Фотографиите кажуваат повеќе од илјада зборови.

фото: facebook/silvija image foto

Останати вести од Радио Милева