Радио Милева

Рада Манојловиќ точно на полноќ доби роденденски подарок кој не го испушта од рака (ФОТО)

Рада Манојловиќ точно на полноќ доби роденденски подарок кој не го испушта од рака (ФОТО)

Атрактивната пејачка Рада Манојловиќ го прослави својот 34-ти роденден на 25 август, а подарокот што го доби од момчето Харис Берковиќ особено ја израдува.
Харис реши да ја изненади  поубавата половина на полноќ, а она што и го подари беше чанта што ја направи Рада особено среќна и воодушевена па таа  не можеше да ја скрие својата радост и задоволство, што дури и  објави неколку пати на Инстаграмфотографија од подарокот.

Во прашање е модерна сребрена женска чанта, а Рада дури и се сликаше со неа на седиштето на автомобилот, па наведува дека е „за љубена“ во не а.
„Благодарам, Харис“, напиша Рада во првиот пост.

И, тогаш таа исто така се сликаше со торбата во автомобилот, очигледно додека таа седешее зад воланот, а чантата на созвозачкото седиште.

Останати вести од Радио Милева