Радио Милева

Рада Манојловиќ ги дувна роденденските свеќи и го посака она што и фали во животот

Рада Манојловиќ ги дувна роденденските свеќи и го посака она што и фали во животот

Пејачката Рада Манојловиќ минатата недела го прослави 33-от роденден, а својот ден го обележа во кругот на семејството и најблиските пријатели, со кои нема време да се види често поради работните обврски.

Тој ден таа сепак успеа да ги дувне свеќите на роденденската торта пред оние што најмногу ги сака.

Нејзиното срце беше полно, а за српскиот поратал Глоси ја откри својта роденденска желба.

-Додека ги гасев свеќите, посакав да се остварам во улогата на мајка. Во животот постигнав многу, сега е конечно време да размислувам за семејство, вели Рада.