Радио Милева

Први фотографии на Стојанче Стоилов со синот

Први фотографии на Стојанче Стоилов со синот

Стојанче Стоилов и на неговата неодамна венчана сопруга Деница, пред два се реализираа во улогата на родители, односно пристигна нивниот наследник.

Убавата вест за приновата кај Столов ја сподели нековиот колега, Дејан Манасков кој на Инстаграм „стори“ откри дека бебето е машко, и им честиташе на среќните мама и тато.

Денес се појавија и првите фотографии пред заминувањето на среќниот пар од болницата, на кои е фотографиран Столе со својот син за кој го одбра името Бојан.

Потсетуваме, Стојанче и Даница претходната година запливаа во брачните води, но поради пандемијата со коронавирусот не направија свадбена прослава.

Останати вести од Радио Милева