Радио Милева

Прв ден од брачниот живот: Папараците го „уловија“ Вељко, а неговиот израз на лицето говори сè (фото)

Прв ден од брачниот живот: Папараците го „уловија“ Вељко, а неговиот израз на лицето говори сè (фото)
фото:инстаграм/курир.рс

Српските фоторепортери се уште имаа работа и следниот ден по големата српска свадба на Вељко Ражнатовиќ, синот на Цеца.

Тие ги чекаа утрото по свадбата пред вилата на Дедиње, а младоженецот беше буден уште рано наутро.

фото:ана паунковиќ/курир.рс

Тој се појави во тренерки, со широка насмевка на лицето кога забележа дека го фотографираат.

фото:ана паунковиќ/курир.рс

Иако имаат доста раце на помош, Вељко веројатно уморен, но не остана до долго во кревет со невестата и помагаше што е потребно.

фото:ана паунковиќ/курир.рс

Останати вести од Радио Милева