Радио Милева

Протече постара фотографија: Вака изгледаше Маја Беровиќ пред 22 години

Протече постара фотографија: Вака изгледаше Маја Беровиќ пред 22 години

Маја Беровиќ е од оние пејачки за која многу се коментира кога станува збор за пластичните операции.

Беровиќ објави фотографија од своето детство и покажа како изгледала тогаш.

Ова слатко девојче изгледа дека отсекогаш сакала да биде позната ѕвезда.

Еве како некогаш изгледала Маја и процените колку се променила отогаш досега.

Останати вести од Радио Милева