Радио Милева

Пронајде инспирација во познатата пејачка: Бритни Спирс го ископира спотот на Милица Павловиќ?

Пронајде инспирација во познатата пејачка: Бритни Спирс го ископира спотот на Милица Павловиќ?

Една од најпопуларните пејачки во регионот, Милица Павловиќ неодамна ја промовираше својата нова песна „Кидаш ме“, која ја отпеја со Аца Лукас.

По еден месец, светска дива Бритни Спирс ја претстави своја реклама за новиот парфем која многу потсетува на неколку сцени од спотот на Милица.

Имено, на почетокот на спотот, Милица го следи Аца Лукас и го милува екранот на кој се емитуваат негови снимки и очигледено е дека е опседната со неговото тело.

фото: промо

А слична ситуација е прикажана и во кампањата на Спирс, во која акцентот е ставен на машко тело по кое таа е опседаната.

Судејќи по кадровите, поп дивата инспирација пронашла во Павловиќ.

Погледнете, проценете сами.