Радио Милева

Пробај познај ја: Тамара Тодевска ќе ве замрзне со поглед (фото)

Пробај познај ја: Тамара Тодевска ќе ве замрзне со поглед (фото)
фото:тамара тодевска/инстаграм/принтскрин

Нашата популарна пејачка Тамара Тодевска перидов заедно со сопругот и децата летува во Охрид, од каде на своите следбеници редовно им испраќа фото поздрав.

Велат дека она што физички од изгледот не ти го дала мајката природа, баш тоа го посакуваш, а сините очи се најпосакувани за оние што ги немаат, како и Тамара.

фото:тамара тодевска/инсатграм/принтскрин

Природно си се природно, но тука се леќите за оние што сакаат да си направат мерак и промена, ама и најновите апликации по социјалните мрежи.

Една таква е „ин“ деновиве, па многумина ја пробаа, меѓу кои и Тамара Тодевска.

Студен поглед кој и дава една сосема поинаква перцепција.

фото:тамара тодевска/инсатграм/принтскрин

Тамара со темни или сини очи?

Останати вести од Радио Милева