Радио Милева

Пријателка на Милијана и Милојко откри какви бизарни ритуали имаат во приватниот живот

Пријателка на Милијана и Милојко откри какви бизарни ритуали имаат во приватниот живот
фото: дамир дервишагиќ

Милијана и Милојко ја изненадија јавноста со детали од својот приватен живот.

Како што открива нивна пријателка, парот има спечифичен начин на забавување. Според зборовите на нејзината пријателка, Милијана двапати неделно го капе сопругот и му става пелени.

фото: Принтскрин

„Милијана ја привлекуваат стари мажи, но ниту еден од нив не сакаше да ги исполнува нејзините чудни потреби. Милијана посебно ја возбудува тоа што секој четврток и сабота имаат обичај да се затворат во куќата, а тогаш Милијана го капе Милојко.Детално го капе, па му става бебешка пудра и пелени. Кога ми кажа за тоа, ја замолив на никој да не кажува бидејќи доволно ја осудија поради разликата во годините“ вели пријателка на Милијана.

Пријателката откри уште еден бизарен ритуал на парот.

„Таа би да го дои, да го удара по задникот, зависи од расположението. Ја сакам, прекрасна е личност, но тоа  не е нормално“ вели другарката.

Останати вести од Радио Милева