Радио Милева
човек

Претседателот на ЛДП, Чедомир Јовановиќ ја поддржа Карлеуша, па Врањеш вака „го поздрави“ Чеда (ВИДЕО)

Претседателот на ЛДП, Чедомир Јовановиќ ја поддржа Карлеуша, па Врањеш вака „го поздрави“ Чеда (ВИДЕО)

Српскиот политичар Чедомир Јовановиќ на почетокот на секс скандалот меѓу Јелена Карлеуша и Огњен Врањеш застана на страната на пејачката како нејзин пријател.

Карлеуша и Јовановиќ веќе со години се во пријателски односи, а познато е дека ЈК учествуваше на повеќе трибини и медиумски кампањи на ЛДП чиј претседател е Јовановиќ.

Последен пат тие беа видени заедно во Парадата на гордоста, кога таа беше кума на истата.

Огњен Врањеш на Инстаграм по неколку дена молчење, објави фотографија и снимка во траење од неколку секунди што беше доволно за сомнеж дека играчот му се обраќа на Претседателот на Либерално-демократската партија Чедомир Јовановиќ!

Врањеш го објави снимки од фитнес салата, а како придружна песна ја стави „Човек“ на  групата „Белградски синдикат“, низ чие видео за оваа песна на YouTube се менуваат фотографии на Јовановиќ, додека текстот е повеќе од остар.

Стиховите кои можат да се слушне велат: „Зборовите се посилни од делото, егото поголема од телото, што знаеш ти, никој не знае, си прочитал дека си е*ач“…

Останати вести од Радио Милева