Радио Милева

Преслатка: Порасна бебенцето кое ја има улогата на малата Дениз – ќеркичката на Кемал и Нихан (фото)

Преслатка: Порасна бебенцето кое ја има улогата на малата Дениз – ќеркичката на Кемал и Нихан (фото)

Во турската серија „Карасевда“,  главните протагонисти Кемал и Нихан во втората сезона според сценариото како плод на нивната невозможна љубов ја добиваат ќеркичката Дениз.

Од снимањето на серијата поминаа неколку години, а бебенцето кое ја имаше улогата на Дениз, во приватноста се вика Арвен Берен.

Таа сега е потпораснато девојченце, а нејзината мајка е онаа која се грижи за профилот на малата позната турска ѕвезда.

Иако досега се појави само во оваа серија, Арвен има повеќе од 800 илјади следбеници на Инстаграм.

Погледнете ги нејзините фотографии и вистинските родители.

фото:инсатграм