Радио Милева

Пред 12 години се прослави во провокативниот спот на Инди, а денес Бојан Бјелиќ нема да го препознаете (фото)

Пред 12 години се прослави во провокативниот спот на Инди, а денес Бојан Бјелиќ нема да го препознаете (фото)

Песната „Експресно“ пред неколку години стана хит, а многумина го паметат и провокативниот спот на Инди Арадиновиќ и Бојан Бјелиќ.

Иако оттогаш поминаа 12 години, оваа песна и денес може да се слушне во некои дискотеки и клубови.

По спотот со Инди, Бојан ја продолжи својата кариера, а потоа потполно се повлече од музичката сцена.

Пејачот завршил финансиски менаџмент и осигурување, но завршил и музичко училиште.

По многубројни успеси Бојан се повлече од сцената, а денес може само да го видиме од фотографиите кои ги објавува на социјалните мрежи.

фото: Фејсбук