Радио Милева
скржава

Познатиот пејач ја поткачи Лепа Брена: „Таа целиот свој живот го програмираше да граби и има“

Познатиот пејач ја поткачи Лепа Брена: „Таа целиот свој живот го програмираше да граби и има“
фото: инстаграм

Пејачот и некогашниот член на „Јужни ветар“, Кемал Маловчиќ ги прокоментира тврдењата дека Лепа Брена е една од најштедливите пејачки на естрадата.

„Итрата Брена има пари, таа целиот својот живот го програмираше да граби и има. Но, нека сега тоа се покажа како точно“, вели тој и додава дека Вера Матовиќ е една од најискрените пејачки на естрадата.

фотo: М.Илиќ.рас србија

„Единствена која градеше кариера без афери е Вера Матовиќ. Живееше, работеше и патуваше со сопругот. Тие се семјни луѓе, градеа кариери и семејства“, заклучи Кемал за „Експрес“.

Потсетуваме, неодамна пејачот истакна дека планира да го продаде својот имот во Босна.

Останати вести од Радио Милева