Радио Милева
онанија на ревија

Познатата руска пејачка рачно го задоволи момчето додека следеа моден настан во Москва (ВИДЕО 18+)

Познатата руска пејачка рачно го задоволи момчето додека следеа моден настан во Москва (ВИДЕО 18+)

Пејачката Јулија Берг беше фатена е на видео снимка во незгоден момент, кога со рака го задоволува водителот Д’митриј Торин, за време на траењето на ревијата за висока мода во Москва.

Видеото многу брзо се прошири по социјалните мрежи, па руската поп ѕвезда не можела да се одбрани од прозивките, дека со раката успеала да го задоволи Торин.

Имено, на видеото кое трае 15 секунди јасно се гледа како пејачката ја движи раката нагоре-надолу во пределот на скутот на рускиот водител, а тој цело време ја бакнува по вратот.

Таа цело време набљудува наоколу за да се увери дека останала незабележана од никого, додека разиграно ја движи левата рака под неговиот капут.

Пејачката сето тоа разбирливо, го демантирала, а вината ја префрлила на „злобните“ јазици.

„Тоа не беше онанија, не верувајте во трачеви“ – кусо им порача пејачката преку социјалните мрежи на своите следбеници, кои тешко ќе ги убеди во своите зборови откако тие го прегледаа клипот.