Радио Милева

Потресна случка на сет: Анџелина Џоли не можела да се смири, едвај продолжила со снимање

Потресна случка на сет: Анџелина Џоли не можела да се смири, едвај продолжила со снимање
фото: Anthony Harvey/Getty Images)

Дека и покрај претпазливоста за време на снимање на филм нештата може да тргнат наопаку, тоа го докажува искуството на актерите кои работат на филмот филмот „Вечност“, кој е дел од франшизата на Марвел за суперјунаците.

Актерите Анџелина Џоли, Ричард Меден и Кит Херингтон беа шокирани кога беше пронајдена бомба што најверојатно е од Втората светска војна.

Целата филмска екипа беше брзо евакуирана, а паничните продуценти повикаа специјален полициски одред да ја демонтира експлозивната направа.

фото:инстаграм

Снимањето наскоро продолжило, но извор кој бил присутен тврди дека Анџелина не можела да се смири долго време, затоа што самата помисла дека нејзините шест деца да можат да ја загубат нејзивната мајка во голема мерка ја вознемирила.

Останати вести од Радио Милева