Радио Милева

Постарата ќерка на водителката Николина Пишек порасна во вистинска убавица (фото)

Постарата ќерка на водителката Николина Пишек порасна во вистинска убавица (фото)
фото:инстаграм/николинапишек

Водителката Николина Пишек со ќерките го посети Париз. Имено, нејзината постара ќерка хана веќе некое време живее во странство, студира во Англија, па убавата водителка често патува со неа.

Откако Николина на Инстграм објави фотографија со своите ќерки, многумина следбеници забележаа дека 21 годишната Хана пораснала во вистинска убавица.

фото:инстаграм/николинапишек

Долгата коса и насмевката ги потсетија на Николина на нејзини години. Убавата водителка во една прилика откри зошто на нејзината ќерка и дала две имиња.

фото:инсатграм/ханацигој

-Мојата постара ќерка Хана Леонарда има две имиња. Кога ја добив, бев одлучна какво име ќе и дадам. Со другата ќерка бев малку неодлучна. Уна ми се допаѓаше од претходно, бидејќи веднаш по првото дете сакав да и го дадам тоа име на ќерката ако имам уште една, вели Николина за српските медиуми.

Останати вести од Радио Милева