Радио Милева
навистина реално...

Порно „Задруга“: Надежда и Томо имаа секс во сите пози без цензура пред камери… како во филм за возрасни! (ФОТО 18+)

Порно „Задруга“: Надежда и Томо имаа секс во сите пози без цензура пред камери… како во филм за возрасни!  (ФОТО 18+)

Надежда Биљиќ, кој во првата сезона на “Задруга” остана запаметена по сексот со Мики Ѓуричиќ и славната  реченица: “Каде ми се гаќите?”, која подоцна беше овековечена во песната “Будали”, влезе во втората сезона да се “испере” од срамот и да се порикаже во подобро светло. Но наместо тоа, таа овој пат отиде чекор понатаму, па дури и уште повеќе се посрамоти.

Сексот на  Надежда и Томо Паниќ во сите пози, без цензура, се случи сношти во бањата, но не и во туш кабината, зад завесата, како што тоа го правеа повеќетопред нив, туку, во делот каде што се’ се гледа, а камерите снимаат од сите агли.

Гледачите можеа да видат како Надежда орално го „усречува“ Томо, но, исто така, како имаат секс во сите пози: одзади, стоечки, однапред во прегратки… Иако ова без сомнение беше ексклузивен настан за гледачите во раните утрински часови, родителите на Надежда беа депримирани и разочарани, особено нејзината мајка.

„Ќерка ми не е нормална, го прави тоа а знае дека камерите ја снимаат. И другите ја прават истата работа, но на попаметен начин“ – вели мајката на пејачката и побара на Надежда некој да и каже  да поведе сметка за однесувањето.

„Разговарав и со мајка му на Томо… Што да прави  жената… и таа е затечена и зачудена како мене. Ниту таа не е задоволна и воодушевена од однесувањето на нејзиниот син. Жената исто така тврди дека не биле пијани, туку биле целосно свесни и трезвени кога решиле јавно, без цензура да имаат секс. Мора да се толку многу вљубени еден во друг што не можат веќе ни да се контролираат.