Радио Милева

Поранешниот сопруг на Ана Кокиќ ја изневерувал со ќерката на српската пејачка?

Поранешниот сопруг на Ана Кокиќ ја изневерувал со ќерката на српската пејачка?
фото: Марина Лопичиќ

По десет години брак,  пред неколку месеци се разведоа Ана Кокиќ и нејзиниот сопруг Никола Раѓен.

Српските медиуми пишуваат дека наводно Никола уште додека бил во брак со Ана ја изневерувал своја сопруга.

Наводно, Никола ја изневерувал Ана со Јелена Вучковиќ, ќерката на Гоца Божиновска.

фото: дамир дервишагиќ

По тој повод се огласи Јелена и на кратко ги прокоментира овие пишувања.

„Раѓен само го знам од видување, како што познавам и многу спортиси кои доаѓале на мој настап“ вели Јелена за „еспресо“ и додава:

„Не го познавам човекот, не знам ни дали некогаш сме разговарале, а не пак да бидам со него или да му досадувам“ вели ќерката на пејачката.

Останати вести од Радио Милева