Радио Милева

Поранешната работничка на Бијонсе откри страшни детали за пејачката

Поранешната работничка на Бијонсе откри страшни детали за пејачката

Кимберли Томсон која седум години работеше за популарната пејачка Бијонсе изнесе сериозни обвинувања за пејачката и побара забрана за приближување.

Според тужбата, Томсон тврди дека Бијонсе и го згорчила животот и дека за таа цел користи црна магија.

Тврди дека популарната пејачка ги прислушкува телефоните и дека ги регулира нејзините финансии.

Томсон тврди дека популарната пејчака убила и домашно милениче. Сепак, судијата која работеше на овој случај го одби барањето за приближување на Кимберли.

фото: профимедиа

Бијонсе не го коментираше овој случај, туку продолжи со својата музичка турнеја.