Радио Милева

Поранешната полицајка и учесничка во „Задруга 4“ позираше по долка облека пред камерите, а Милјана Кулиќ ја учеше како тоа се прави (видео)

Поранешната полицајка и учесничка во „Задруга 4“ позираше по долка облека пред камерите, а Милјана Кулиќ ја учеше како тоа се прави (видео)
фото:задруга4/шринтскрин твитер

Учесничката на „Задруга 4“ Милјана Кулиќ, за време на состанокот на кој учесниците ги коментираа карактеристиките на другите, ја однесе поранешната полицајка Лилjана Стевановиќ Лили во рајската градина за наводно да фотографира за медиумите.

Милјана и помогна да избере и долна облека, а Лилјана позираше во комбинација што Кулиќ ја избра за оваа „замисла“.


Како што позираше клекната, па легната на земја, екс-полицајката покажа премногу.

„Ајде сега како да си среќна“, и даваше инструкции Милјана.

„Ајде, како да си пред секс“, и кажуваше Милјана.

Останати вести од Радио Милева