Радио Милева

Поранешната на МС Стојан му ја пукнала аркадата со далечинскиот управувач!

Поранешната на МС Стојан му ја пукнала аркадата со далечинскиот управувач!
фото:инстаграм/мс стојан

Марко Стојковиќ, попознат како МС Стојан, иако не зборува често за неговиот приватен живот, за српските медиуми откри дека една девојка го удирала со далечински управувач затоа што сакал да се раскине со неа.

Како што вели, доживеал сè, но тоа е она што најсилно му останало во сеќавање.

„Луѓето се подготвени на се’. Една поранешна девојка ме удри со дачечинското од телевизорот и ми ја пукна аркадата затоа што не сакав да бидаме повеќе заедно, рече тој.

фото:инстгарам/мс стојан

Меѓу другото, тој откри дека добил многу пораки од зафатени жени и кога ќе се ожени никогаш не би посакал тоа никогаш да му се случи.

“Колку добивам пораки од зафатени жени, тоа е катастрофа за мене. Тоа не ми паднало на памет, затоа што не би сакал да имам утре сопруга и да ми го прави тоа”, коментира пејачот за IDJHot Special.

Останати вести од Радио Милева