Радио Милева

Помлада е од него 24 години: Вака изгледаше Дајана кога го запозна Жика Јакшиш!

Помлада е од него 24 години: Вака изгледаше Дајана кога го запозна Жика Јакшиш!

Дајан Пауновиќ и Жика Јакшиќ претходната година ставија крај на својот брак, а се сеќавате ли како изгледаше кога се појави на сцнета и ја започна врската со продуцентот на Гранд.

Жика е постар од Дајана 24 години, а се венчаа кога таа имаше 22 години.  Се запознаа така што Дајана беше кандидатка во „Ѕвездите на Гранд“, а Жика беше организатор.

Дајана тогаш истакна дека нејзините родители не можеле да ја прифатат врската, но на крајот го засакале зетот.

Тие го имаат синот Душан, кој февруари оваа година наполни шест години.

фото:принтскрин/јутуб