Радио Милева

Покажа дека е во добра кондиција: Ана Бекута правеше склекови среде студио (фото)

Покажа дека е во добра кондиција: Ана Бекута правеше склекови среде студио (фото)
Foto: Nikola Tomić

Како и на секое снимање на „Ѕвездите на Гранд“  членовите на жирито на чело со Саша Поповиќ, а овој пат во главна улога беше Ана Бекута.

Имено, во емисијата „Ѕвездите Гранда специјал“ во анкетата која беше посветена на Ана Бекута прашењето гласеше колку склекови може да направи познатата пејачка.

Испитаниците одговирија дека дека не може да направи ниту еден или најмногу може да направи четири склека.

Ана во тој момент стана и покажа што може да направи.Легна на подот во студиото, а Поповиќ беше „судија“.

Бекура среде емисијата успеа да направи 25 склекови.

Кога заврши со физичките активности, сите во студиото беа воодушевени од нејзината физичка активност и аплаудираа.