Радио Милева

Погледнете како изгледаат денес актерите од филмот „Сам дома“

Погледнете како изгледаат денес актерите од филмот „Сам дома“

Филмот „Сам дома“  првпат беше во 1990 година, а главна улога ја играше Кевин МекКалистер.

И по 28 години, овој филм ги руши сите рекорди на сите гледаност. Многумина актери со улогата во филмот „Сам дома“ ја одбележаа својата кариера.

За време на Новогдишните празници овој филм е еден од најгледаните, а еве колку се промениле актерите од истомениот филм.

Еве како изгледаат денес.