Радио Милева
нема среќа со мажите

Почина сопругот на лепа Лукиќ со кој 19 години беа во складен брак (ФОТО)

Почина сопругот на лепа Лукиќ со кој 19 години беа во складен брак (ФОТО)

Мажот на Лепа Лукиќ, почина во Канада каде што живееше. Кога ја доби оваа тажна вест, пејачката веднаш се спакува и замина преку океанот.

Имено, Лепа Лукиќ и нејзиниот сопруг Милан Милановиќ никогаш не се појавија заедно во јавноста, а во една прилика таа ги објасни причините:
“Мојот сопруг не сака да слика, живее во Канада, тој не копнее да оди со мене по градските настани, а, впрочем, што мора и да влечам „приколка?” Сега не е важно кој е мојот маж. Сега е поинаку. Ние сме во брак речиси 19 години, одам често кај него, но, не можам да ја напуштам работата поради него, и затоа живееме на две локации. Важно е дека тој сфаќа сè” –  изјави Лепа минатата година.

Ова беше нејзиниот трет брак по ред. Пред вториот брак со познатиот менаџер Владо Перовиќ, беше мажена за покојниот Тома Лукиќ.

Фото: Рајко Ристиќ/Петар Марковиќ

Останати вести од Радио Милева