Радио Милева

Победи во „Ѕвездите на Гранд“, имаше сообраќајна несреќа, а денес изгледа вака

Победи во „Ѕвездите на Гранд“, имаше сообраќајна несреќа, а денес изгледа вака

Во 2011 година победи во музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“, а многумина му предвидуваа блескава кариера.

Меѓутоа, Стефан Петрушиќ не успеа да изгради кариера на музички план.

Освен тоа во 2013 година, Стефан доживеа сообраќајна несреќа, а во автомобилот била и Ана Севиќ.

Иако и денес се занимава со музика, Стефан во меѓувреме се посвети на студиите.

По завршувањето на Правниот факултет, пејачот се посветил на оваа примарна работа.

Еве како изгледа денес.

foto: instagram

Останати вести од Радио Милева