Радио Милева
детали кои се малку познати

По тешката трагедија што ги снајде, еве какви се односите на семејствата на трагично починатите Ксенија Пајчин и Филип Каписода (ФОТО)

По тешката трагедија што ги снајде, еве какви се односите на семејствата на трагично починатите Ксенија Пајчин и Филип Каписода (ФОТО)

Ксенија Пајчин на 16 март 2010 година, беше убиена во нејзиниот стан од нејзиното тогашно момче, Филип Каписода, кој потоа изврши самоубиство.

Починатата пејачка би наполнила 42 години на 3 декември, а сега се откриваат некои детали за кои малкумина знаат.

Лилјана Станишиќ зборуваше за помирување на семејствата Пајчин и Каписода, но тоа и дека мајката на пејачката до ден денес не разговарала со таткото на манекенот која и го одзема животот на ќерка и, а потоа и својот.

„Не може да се каже дека тие имаат којзнае какви релации. Омразата некако како да стивна, како да прекина во моментот кога вујкото на Ксенија, Никола, се слушнал и видел со таткото на Филип. Мајката на Ксенија и семејството на Филип сè уште не контактираат, барем според моите сознанија. Двете семејства се завиткани во црно, страшна трагедија ги погоди, иако ниту едно од семејствата не е виновно за тоа што им се случи. Главните актери веќе ја платија цената“ – рече Станишиќ во емисијата Премиера – „Специјал викенд“.

Фото: Зорана Јевтиќ/ Јутјуб принтскрин