Радио Милева

По семејната драма со Лука Лазукиќ, Наташа Белквалац е сигурна дека никогаш повеќе нема да се омажи!

По семејната драма со Лука Лазукиќ, Наташа Белквалац е сигурна дека никогаш повеќе нема да се омажи!
фото:инсатграм/наташабеквалац

Наташа Беквалц открива дека по семејното насилство, сила пронашла во љубовта кон најблиските. Пејачката се чувствува исполнето и среќно, а требало да премине преку тежок период, како што самата истакнува.

-Мој совет со сите жени кој во животот наидуваат на толку големи препреки, е да пронајдат сила и љубов кон своите деца, својата работа и луѓето кои ги сакаат. Ништо не е тешко кога знаете поради што и за кој живеете. Лошите нешта за мене се минато, сега се чувствувам навистина среќно и ми изгледа дека никогаш не сум имала толку енергија, вели Наташа.

фото:инсатграм/наташабеквалац

На Лука Лазукиќ судот оваа година му изрече казна од осум месеци затвор, односно три години условно. Што се однедува на мажите и дали повторно би застанала пред олтар, Беквалац вели дека тоа нема да се случи.

-Мисалам дека таков маж не постои. Иако медиумите ме поврзуваа со мажи кои никогаш не сум ги видела и запознала, како и со колеги покрај кои седам на јавни случувања, во мојот живот веќе долго време не постои ниеден маж и среќна сум поради тоа. Едноставно, не ми е потребен,заклучува Беквалац за српски Hello.rs.

Останати вести од Радио Милева