Радио Милева
мускулест заводник

По Саша Ковачевиќ девојките лудуваат, но брат му Раде и музички и физички може да застане „рамо до рамо“ со поп ѕвездата (ФОТО)

По Саша Ковачевиќ девојките лудуваат, но брат му Раде и музички и физички може да застане „рамо до рамо“ со поп ѕвездата (ФОТО)

Откако се појави на сцената, Саша Ковачевиќ стана омилен кај девојките и жените поради неговиот изглед и баладите што ги пее, а малкумина знаат дека неговиот брат може да застане рамо до рамо со него и по музичкото знаење и умеење и според физичкиот изглед и заводливата природа.


Братот на Саша, раде е човекот кој ги има напишано некои од најпознатите хитови за  фолк ѕвездите од поновата генерација на „Гранд“ и „Пинк“.

Тој е студиски музичар, поточно музички продуцент, кој работи во нивното семејно студио, но и во видеопродукцијата „Ковачевиќ“. 

Раде покрај тоа што изгледа исто толку мускулесто и атрактивно како и Саша, тој исто така е и голем заводник.

Тоа  го поткрепува и фактот што тој беше во сериозна врска со фолк пејачката Милица Тодоровиќ, пред нејзината неуспешна љубовна авантура со црногорскиот актер Петар Стругар.

Останати вести од Радио Милева