Радио Милева

По разводот од Наташа Беквалац, Лука Лазукиќ фатен со нова девојка (фото)

По разводот од Наташа Беквалац, Лука Лазукиќ фатен со нова девојка (фото)
фото: Курир.рс/марина лопичи/драганаудовичиќ

Претходната недела Наташа Беквалац официјално се разведе од Лука Лазукиќ кој физички ја нападна претходната година.

По разводот со Наташа, Лука ужива во љубовната врска со Слаѓа Иванишевиќ, но како што пишува курир.рс не се во најдобра финасиска состојба.

Имено, како што пишува овој портал, Лука на судот пријавил дека има приходи од 27 динари, а 13 динари плаќа алиментација, што значи дека месечно му остануваат околу 14 000 динари односно 7000 македонски денари т.е 120 евра.

Лука и новата девојка не се разделуваат. Слаѓа е често кај Лука и повеќе не се кријат, туку заедно шетаат фатени за рака.

Папараците неодамна ги фотографирале како шетаат низ центарот на Белград,

фото: Курир.рс

Останати вести од Радио Милева