Радио Милева

„По пет-шест часа не одиме во тоалет, носиме пелени во „Ѕвездите на Гранд“

„По пет-шест часа не одиме во тоалет, носиме пелени во „Ѕвездите на Гранд“
Foto: Alo! / Rajko Ristić

Новата сезона на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ почна, а меѓу старите челнови на жирито и засилувањето, дојде до кавга уште во првата емисија.

Јелена Карлеуша тврди дека директорот Саша Поповиќ се однесува како робовадетел, па членовите на жирито мораат да носат пелени бидејќи не им дозволува да одат во тоалет.

-Ние овде имаме пелени како Кинези. Не одиме по 5-6 часа во тоалет, носиме пелени кај робовадетелот. Ние сме за греота, вели Јелена на свој начин, на што Поповиќ се смее, а Марија Шерифовиќ додава:

-Јас поради тоа минатата сезона носев нокшир, вели Марија, а караниците почнаа кога новиот член отиде во тоалет.