Радио Милева

По ќерката и тој го кажа судбоносното „да“: Се ожени таткото на Александра Пријовиќ (фото)

По ќерката и тој го кажа судбоносното „да“: Се ожени таткото на Александра Пријовиќ (фото)

Кон крајот на јуни, Александра Пријовиќ го кажа судбоносното „да“ на Филип Живојиновиќ и запливаа во брачните води.

Недељко Пријовиќ присуствуваше на свадбата кај ќерката, меѓутоа за него не се пишува многу во медиумите. Тој и мајката на Александра не се во најдобри односи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nedeljko Neno-Spec Prijovic (@nedeljkoprijovic) on

Пријовиќ често се гледа со нејзиниот татко, а сега присуствуваше на неговата свадба.

Станува збор за интимна атмосфера на која  присуствуваа само најблиските, меѓу кои Александра и нејзиниот сопруг Филип Живојиновиќ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nedeljko Neno-Spec Prijovic (@nedeljkoprijovic) on

Останати вести од Радио Милева