Радио Милева

По болниците во Белград, Марија Шерифовиќ побара помош во Америка – докторите не можат да и помогнат

По болниците во Белград, Марија Шерифовиќ побара помош во Америка – докторите не можат да и помогнат

Животната желба на пејачката Марија Шерифовиќ е да стане мајка.

Таа поради тоа три пати до сега била на вештачко оплодување во Белград и во Лос Анџелес.

За жал, пејачката не можела да забремени и од тоа премногу се разочарала и моментално целосно се посвети на музиката.

Неодамна таа изјави дека сака да роди машко дете.