Радио Милева
војна на ѕвездите

Пламти медиумската војна помеѓу Аца Лукас и Карлеуша: „Би го прашала дали се дро*ира, но на тоа прашање ионака се знае одговорот“!

Пламти медиумската војна помеѓу Аца Лукас и Карлеуша: „Би го прашала дали се дро*ира, но на тоа прашање ионака се знае одговорот“!

Аца Лукас давајќи изјава во медиумите наводно рекол дека Јелена Карлеуша била со Драган Шолак во времето кога Шолак наводно бил во преговори за купување на „Гранд“.

Лукас изјавил дека има и докази за она што го говори, како и дека токму во тој период Јелена „божем случајно“ се вратила во жирито на „Ѕвездите на Гранд“.

Карлеуша по повод оваа негова изјава се огласи на својот Инстаграм профил, па го „почести“ Лукас со ни нималку љубезни зборови, велејќи му дека треба да се засрами:

Ми се гади од одвратните лаги на АцаЛукас! Би го прашала дали е се дрогира, но тоа е непотребно прашање, на кое е познат одговорот! Ацо, срам да ти е!“ – лутито му порача бесната Карлеуша.

Останати вести од Радио Милева