Радио Милева

„Плачев со денови“: Сузана Манчиќ откри низ што поминала поради разводот на нејзината ќерка

„Плачев со денови“: Сузана Манчиќ откри низ што поминала поради разводот на нејзината ќерка
фото: Драгана Удовичиќ

Сузана Манчиќ прв пат проговори за тешкиот период на нејзината ќерка Теодора која се разведе пред шест месеци.

Теодора пристигна од Америка, а како што вели нејзината мајка сега се чувствува добро.

Сузана вели дека не сака да зборува лошо за поранешниот зет, но дека таков живот не бил за неа.

„Додека беа во брак, таа уживаше, убаво си поминуваше, многу патуваше, но по неколку години сфати дека не сака таков начин на живот. Како секоја мајка, кога ми кажа дека се разведува бев покрај неа и ја подржував. Меѓутоа, ми беше многу тешко и плачев со денови“ искрено вели Манчиќ за курир.рс

фото: Драган Кадиќ

Водителката призна дека има проблеми во зградата во која живее.

„Последните неколку месеци животот ми е пекол. Живеам во голема зграда, а замислите каков хаос е кога не работи ниту еден лифт во зградата. Имав бесплатен кардио.Поради тоа често викваме служба и ништо, но само една моја објава на социјалните мрежи и се среди, сега веќе се функционира како што треба. Тогаш ја видов моќта на социјалните мрежи“ вели водителката која изгледа феноменално, а не посетува теретана.

фото: Владимир Шпорчиќ

„Дваесет години одев во теретана и мислам дека моето тело го запамети овој труд, Сега не одам, но сакам да шетам и тоа ми годи. Понекогаш ќе направам неколку стомачни и веднаш се забележува, тоа е генетика. Повеќе не мислам колку години и килограми имам“ вели Сузана.

Останати вести од Радио Милева