Радио Милева

Плаче бебето, плаче и мајката: Живојиновиќ не спијат поради наследникот, а мораа и на лекар

Плаче бебето, плаче и мајката: Живојиновиќ не спијат поради наследникот, а мораа и на лекар
фото:инсатграм/александраживојиновиќ

Филип и Александра Живојиновиќ неодамна го добија првото дете, а потоа се појави очекуваниот проблем  кај бебињата поради кој родителите морале да побараат стручна помош.

Малиот Александар имал тешки грчеви,  поради што бил вознемирен и плачел цел ден. Бебето, како што вели изворот за српски Курир, малку јаде, па воздухот во цревата создава грчеви, поради што родителите го однесоа на педијатар.

“Секој пат кога Александар почнува да плаче, со него да плаче и Александра. Неспиењето  и хормоните си го прават своето.  Заморот исто така ги преовлада со Филип, и често поради недостаток на сон на крајот на ноќта се исцрпени. Затоа, Филип ја повика мајка и на Александра, да се пресели кај нив некое време, за да и помогне на нејзината ќерка околу  бебето и другите домашни работи “, вели изворот.

фото:инсатграм/александраживојиновиќ

“Александар е сладок и одлично напредува. Тие го носеа на првата контрола и лекарите се задоволни. Сепак, не им е лесно со бебе во куќата“,  изјави нивен близок  пријател.

Останати вести од Радио Милева