Радио Милева
Нека свети од убаво!

Пејачката Симона Поповска се пофали со новогодишната магија во својот дом (фото)

Пејачката Симона Поповска се пофали со новогодишната магија во својот дом (фото)
фото:симона поповска/инстаграм

Во време кога секојдневно слушаме и читаме за коронавирус преку сите медиумски гласила и на социјалните мрежи, промена со нешто убаво и тоа како ни е добредојдена.

Со доаѓањето на 1-ви декември, на социјалните мрежи се повеќе може да ги видиме новогодишни декорации кои дури и само што светкаат ни носат некоја позитивна енергија, верба и надеж за поубаво утре.

И пејачката Симона Поповска на својот Инстаграм објави кусо видео од новогодишниот амбиент во својот дом.

фото:симона поповска/инстаграм

Фокусираше на прекрасно накитената елка на која доминираат белите лампиони, панделки и цветови.

Нема сомнеж дека новогодишните елки во нашите домови придонесуваат за позитивна енергија која и тоа како ни е потребна на сите.

фото:симона поповска/инстаграм

Нека свети од убаво!

Останати вести од Радио Милева