Радио Милева
неверна?

Пејачката Марта Савиќ, сопруга на Миле Китиќ со помладо момче ужива во Доминикана: Ќе има ли „циле-миле“ или ќе „пресече“ бате Миле? (ФОТО)

Пејачката Марта Савиќ, сопруга на Миле Китиќ со помладо момче ужива во Доминикана: Ќе има ли „циле-миле“ или ќе „пресече“ бате Миле? (ФОТО)

Пејачката Марта Савиќ беше во епицентарот на скандалите во неколку наврати, кога се зборуваше дека се разведува од нејзиниот сопруг, пејачот Миле Китиќ. Сепак, и покрај нивните меѓусебни несогласувања, тие успеаја да го зачуваат бракот од пропаст и продолжија да живеат како ништо да не се случило.


Нив сѐ уште ги следат приказни за меѓусебните неверста.

До душа, почесто Миле, отколку неа, ама последните фотографии кои Марта ги објави на на нејзиниот Инстаграм ја менуваат ситуацијата.

Имено, Марта сподели фотографија со ноќно капење во базен во Доминиканската Република каде што ужива со многу помладо момче.

Ако се подразгледа и проанализира нејзиниот Инстаграм ќе забележите дека ова не е нивна прва блиска средба…

…Ниту се ова нивни први заеднички фотографии.

Сепак, останува да се види како Миле ќе реагира кога ќе ги види овие фотографии и што ќе рече? Повторно ќе има „циле-миле“ или бате Миле ќе пресече?

Останати вести од Радио Милева