Радио Милева

Папараците ги „уловија“ Фахрие и Бурак покрај домашниот базен, а имаат и прва фотографија од бебето (фото)

Папараците ги „уловија“ Фахрие и Бурак покрај домашниот базен, а имаат и прва фотографија од бебето (фото)
фото:инсатграм

Турската актерска двојка Фахрие Евџан и Бурак Озчивит, пред неколку месеци се оставија во улогата на родители.

Бидејќи бебенцето им е мало, тие не отидоа на летен одмор, туку уживаат покрај базенот во својот дом.

Папараците успеаја да направат неколку фотографии во нивниот двор, додека Фахрие позира, а Бурак ја фотографира.

Од приложеното може да се види дека актерката во постпородилниот период има вишок килограми, а папараците случајно „фатија“ и една фотографија од бебенцето.

фото:инстаграм