Радио Милева
Останаа пријатели

Овој пејач на Гранд беше првата љубов на Милица Тодоровиќ – беа во врска 4 години, тој исчезна од сцената и започна семеен живот (фото)

Овој пејач на Гранд беше првата љубов на Милица Тодоровиќ – беа во врска 4 години, тој исчезна од сцената и започна семеен живот (фото)
фото:милица тодоровиќ/инстаграм принтскрин

Пред долгата врска со братот на Саша Ковачевиќ, Раде Ковачевиќ, Милица Тодоровиќ беше во врска со нејзиниот колега Ненад Јовановиќ четири години.

Јовановиќ порано се натпреваруваше во „Ѕвездите на Гранд“, а по раскинувањето, тој и Милица останаа во добри односи, а денес има само пофални зборови за неа. Тие и денес се во контакт.

“Останавме во одлична врска, што за некои луѓе е многу чудно. Ние секогаш убаво се поздравуваме и нема причина да биде поинаку. Не се расправавме, таа е одлична девојка, ќе слушнете кога е тешко и секогаш сме тука едни за други, нема причина да биде поинаку “, рече Ненад во шоуто„ Гранд магазин “.

фото:јутјуб/гранд магазин

Во претходните години, тој целосно се повлече од јавниот живот, и исчезна од сцената две години по натпреварувањето во Гранд.

“Две години по натпреварот, започнав да работам со Данијела Враниќ, која беше број еден во белградските клубови. Патувавме многу, како и јас со Ѕвездите на Гранд. Поминав многу убаво, правев приватни забави, свирки, а потоа и првите три сезони на натпреварот беа многу гледани, популарноста беше товар за мене во тие години, но не во негативна смисла, но ми беше чудно, добро, тоа е убаво искуство, популарноста е составен дел. Малку се заситив од медиумите, но сега ги сакам и сцената и медиумите “, откри пејачот.

фото:јутјуб/гранд магазин

Ненад е оженет денес и има син кој повлекол талент на својот татко и сака да пее.

Останати вести од Радио Милева