Радио Милева

Овен Вилсон одбива да ја види својата новородена ќерка

Овен Вилсон одбива да ја види својата новородена ќерка

Актерот Овен Вилсон наводно не сака да ја види својата новородена ќерка.

Медиумите пишуваат дека побарал ДНК аналаиза со која ќе потврди дека тој е татко на девојчето Лили која е родена пред три недели.

Овен, ќерката Лили ја доби од врската со поранешната девојка Варуни. Тие биле во врска пет години, иако Лили е родена пред три недели, нејзиниот татко се уште не ја видел.

Иако со синовите го признал старателството, медиумите пишуваат дека нема план тоа да го направи со Лили.

„Тоа е приватна работа и нема да ја коментирам“ изјавил претставникот на Овен за медиумите.