Радио Милева

Овде веќе никој не е нормален: Тамара сподели домашна атмосфера со Хана и Тијана (фото)

Овде веќе никој не е нормален: Тамара сподели домашна атмосфера со Хана и Тијана (фото)

Тамара Тодевска не само што е најангажирана македонска пејачка туку е една и од најактивните на социјалните мрежи.

Често на нејзините профли може да видиме фотографии од нејзините активности или активности на нејзината ќерка Хана.

Деновиве, друштво им прави и сестрата на Тамара, Тијана Дапчевиќ која започна со снимањата на третата сезона на „Преспав“.

Во кратките приказни на „Инстаграм“ кои траат 24часа, Тодевска сподели видео на кое Хана свири на музички инструмент, а додека Тијана ја брише шминката и излегува од улогата на Ула.

Овде веќе никој не е нормален. П.С Ула уште не е излезена од улогата. И така“, се пошегува пејачакта.

фото: инстаграм