Радио Милева

Оваа година доделувањето на „Оскари“ ќе биде без водител

Оваа година доделувањето на „Оскари“ ќе биде без водител

Кевин Харт беше еден од кандидатите за водењето на „Оскарите“ , но поради своите твитови остана без својот ангажман.

По потргата за новиот водител кој ќе го замени актерот Харт, оваа година доделувањето на „Оскари“ нема да има водител.

Според „Вараети“, на најважниот филмски настан на светот, што ќе се одржи на 24 февруари, категориите ќе ги претставуваат филмски ѕвезди.

За потсетување, последен пат кога „Оскарите“ немаа водител беше во 1989 година.